Takuu

TopPC.fi myöntää tuotteille takuun valmistajan takuuaikojen ja käyttöoppaassa tai valmistajan takuukortissa mainittujen ehtojen mukaisesti. Minkä tahansa tuotteen takuuaika on vähintään 1 vuosi ja enintään 3 vuotta. Tarkka takuuaika tuotteelle, josta olet kiinnostunut, on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Kannettavien tietokoneiden ja oheislaitteiden (näytöt, tulostimet, skannerit jne.) takuun myöntävät valmistajien valtuuttamat huoltokeskukset. Jos valmistajalla ei ole valtuutettua huoltokeskusta Liettuassa, Komtech.lt antaa takuun valmistajan ilmoittaman takuuaikakauden mukaisesti. Tässä tapauksessa tavaran kuljetus on maksuton, ja sen järjestää DPD-noutopalvelu.

Tavaran takuu vahvistetaan takuukuitilla, joka annetaan tavaran vastaanoton yhteydessä. Takuuaika mitataan takuusetelin myöntämispäivästä takuusetelissä määritellyn ajanjakson päättymiseen.

Takuuaikana viallinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen.

Takuuaikana vaihdettuun tuotteeseen ei myönnetä lisätakuuta, vaan voimassa oleva takuuaika jatkuu takuusetelin myöntämispäivästä takuusetelissä määritellyn ajanjakson päättymiseen.

Takuu kattaa vain tuotteen sisäiset tekniset vauriot.

Takuu ei kata seuraavia tuotteen vaurioita: - tuotteen sisällä olevien vieraiden esineiden, aineiden, nesteiden, hyönteisten aiheuttamat vauriot, - elementtien, tulipalon, kotitaloustekijöiden, satunnaisten ulkoisten tekijöiden aiheuttamat vauriot (äkilliset jännitemuutokset sähköverkossa, ukkosmyrskyt jne.)vahinko, jonka ovat aiheuttaneet huonokuntoiset ja/tai huonolaatuiset kulutustarvikkeet, varaosat, kulutustarvikkeet, lisävarusteet, erityyppiset tallennusvälineet (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen CD-levyihin ja levykkeisiin), - vahinko, jonka ovat aiheuttaneet huonokuntoiset ja/tai huonolaatuiset kulutustarvikkeet, varaosat, kulutustarvikkeet, lisävarusteet, erityyppiset tallennusvälineet (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen CD-levyihin ja levykkeisiin). - Vauriot, jotka johtuvat tuotteen käytöstä tarkoitukseen, johon sitä ei ole tarkoitettu, tai fyysisestä, sähköisestä, kemiallisesta, lämpö- ym. kuormituksesta, joka ylittää valmistajan kestävyysvaatimukset.

Takuu ei kata: - kulutustarvikkeita, lisävarustepaketteja, paristoja, akkuja, mekaanisia lisävarusteita (tulostimen paperipidikkeet, hiirimattoja jne.).
Intel technology provider Platinum 2020
Kaikki luokat