Tietokoneen konfiguraattori

Hinta alkaen 419,84 €
Osta tämä malli
0% leasing 6 kuukauden ajan
GMNG-sarjamme on ensisijaisesti optimoitu edistyksellisimpien PC-pelien maksimaaliseen ruutusekuntisuorittamiseen, mutta se pystyy käsittelemään myös 3D-grafiikkaa, arkkitehtuuri- ja videosovelluksia lähes kaikissa järjestelmissä, asiakirjoista, taulukkolaskentaohjelmista ja esityksistä puhumattakaan. GMNG-tietokoneissamme keskitytään uusimman sukupolven NVIDIA GeForce RTX- ja AMD Radeon RX -näytönohjaimiin, jotka yhdistettynä uusimpiin Intel Comet Lake- tai AMD Ryzen -suorittimiin ja nopeaan NVMe SSD-levyyn tuottavat monia unohtumattomia hetkiä virtuaalimaailmassa.
Hinta alkaen 1 048,14 €
Osta tämä malli
0 % leasing 12 kuukauden ajan
"Creative"-sarjan tietokoneet sopivat erinomaisesti ammattilaisille, joiden pääasiallinen työväline on tehokas tietokonejärjestelmä. Tasapainotettu kokoonpano ja korkealaatuiset komponentit takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä vakaan toiminnan ja pitkän käyttöiän. SSD-asema ja HDD RAID-muistiryhmä nopeaan ja turvalliseen tietojenkäsittelyyn ja tallentamiseen. Jos työskentelet AutoCADin, 3ds Maxin, Photoshopin, AfterEffectsin tai muun vaativan tietojenkäsittelyohjelman parissa, "Creative"-sarjan tietokoneet on luotu juuri sinua varten!
Hinta alkaen 586,41 €
Osta tämä malli
0% leasing 6 kuukauden ajan
Dateks.lv:n Counter-strike 2 -sarja on täydellinen pelaajille, jotka haluavat parhaan CS2-kokemuksen. PC-sarja on valmistettu tarkoin valituista PC-osista, jotta varmistetaan mahdollisimman korkeat sekuntikohtaiset ruudut (FPS).
Hinta alkaen 242,07 €
Osta tämä malli
0 % vuokrasopimus 3 kuukauden ajan
"Home & Business -tietokoneet ovat oikea valinta niille, jotka haluavat ostaa ensimmäisen koti- tai yritystietokoneensa tai korvata vanhentuneet laitteet. Ne ovat nykyaikaisia ja nopeita tietokoneita erittäin kohtuulliseen hintaan. Internet-työskentelystä, elokuvien ja musiikin toistosta, asiakirjojen ja esitysten luomisesta sekä kotivideoiden ja valokuvien tallentamisesta ja käsittelystä kaikki tämän luokan tietokoneet täyttävät tehtävänsä. Jos tavoitteenasi on pelata uusimpia tietokonepelejä, kannattaa valita jokin "Gaming"-sarjan tietokoneista.
Hinta alkaen 1 640,52 €
Osta tämä malli
0 % leasing 12 kuukauden ajan
Pitkän ja menestyksekkään kumppanuutemme ansiosta taiwanilaisen PC-komponenttijätti ASUSin kanssa meillä on lupa valmistaa ja tarjota asiakkaillemme Powered by ASUS -pelitietokoneita. ASUS TUF- ja ROG-sarjan komponentit erottuvat korkeasta suorituskyvystä, erinomaisesta laadusta ja ominaisuuksista, jotka on räätälöity erityisesti PC-peliharrastajien tarpeisiin.
Hinta alkaen 2 479,73 €
Osta tämä malli
0 % leasing 12 kuukauden ajan
+ Osta NVidia 40-sarjan näytönohjain ja saat pelin lahjaksi!
MSI Gaming -pöytäkonesarja tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyisiä pöytäkoneita sekä aloitteleville että edistyneille pelaajille. Jokainen malli on suunniteltu huolellisesti varmistamaan maksimaalinen suorituskyky ja vakaus ja tarjoaa samalla laajan valikoiman mukautusvaihtoehtoja yksilöllisiin tarpeisiisi.
Intel technology provider Platinum 2020
Kaikki luokat