Asus VivoBook S 15 OLED S5507QA-MA049W Cool Silver, 15.6" 2.8K OLED 120Hz, Snapdragon X Elite X1E-78-100, 32GB, 1TB SSD, Windows 11 Home

Kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta, ja tuotteessa voi olla lisävarusteita ja osia, joita ei toimiteta varsinaisen tuotteen mukana.
Uutiset
ID: 1122772 Tuotekoodi: 90NB14Q2-M00400
Voidaan tilata 8 yksiköt Saatavuus: 14 päivää tilauksen hyväksymisestä
Takuu: 2 vuotta (Yritysten takuu 1 vuosi)
1 441,83 €
Tärkeimmät tuoteparametrit Kaikki parametrit
 • Päivitysnopeus: 120Hz
 • Näytön koko: 15.6"
 • Näytön resoluutio: 2880x1620 (2.8K)
 • Paino: 1.42 kg
 • CPU-malli: Snapdragon X Elite X1E-78-100
 • RAM: 32 GB
 • RAM-tyyppi: LPDDR5X
 • SSD: 1 TB
 • Näytönohjaimen malli: Qualcomm Hexagon NPU
 • Sisäinen käyttöjärjestelmä: Windows 11 Home
 • Näppäimistön kieli: ENG
 • Näppäimistön valaistus: 1-vyöhyke RGB
 • Akku: 70 Wh
Näytön ominaisuudet
Päivitysnopeus : 120Hz
Näytön koko 15.6"

Näytön koko kuvaa kannettavan tietokoneen näytön näkyvän osan kokoa lävistäjänä tuumaa. Keskimääräisissä kannettavissa tietokoneissa on 15,4 tuuman vakio- tai 15,6 tuuman laajakuvanäyttö. Erittäin kompaktin luokan kannettavien tietokoneiden näytön koko on noin 10,1 tuumaa.

Joissakin kannettavissa tietokoneissa on mahdollisuus kääntää näyttö 180 asteen kulmaan ja sulkea se näppäimistöllä - tuloksena on todellinen tablettitietokone ilman näppäimistöä. Näitä malleja kutsutaan joskus muuntajiksi tai tableteiksi - niitä voidaan käyttää sekä tavallisena kannettavana tietokoneena että tablettitietokoneena. Tämä vaihtoehto on erittäin kätevä lukemiseen tai esimerkiksi piirtämiseen, kun näppäimistöä ei tarvita.

Kannettavissa tietokoneissa, jotka on sijoitettu pöytätietokoneiden korvaajiksi, on joskus jopa 17 tuuman näyttö. Suurempaa näyttöä tarvitaan yleensä grafiikan muokkaamiseen tai isokokoisten taulukoiden tarkasteluun jne. On kuitenkin otettava huomioon, että isompi näyttö merkitsee suurempaa kokoa ja yleensä myös suurempaa painoa, minkä lisäksi tietokone voi vaurioitua helpommin avattaessa ja suljettaessa.

Näytön resoluutio 2880x1620 (2.8K)

Näytön enimmäisresoluutio ilmaisee tietokonenäytön väripisteiden (pikselien) määrän. Mitä korkeampi resoluutio, sitä laadukkaampi (yksityiskohtaisempi) kuva. Esimerkiksi 1366x768px tarkoittaa, että tietokoneessa on 1366 pistettä vaakasuunnassa x 768 pistettä pystysuunnassa. Korkea resoluutio tarjoaa enemmän tietoa näytöllä, ja tämä on suoraan yhteydessä näytön kokoon. Nykyään jopa 12,1 tuuman näytöllä voi olla 1024x768-resoluutio. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, että tämä resoluutio on liian suuri tämän kokoiselle näytölle, mutta korkea resoluutio tarjoaa kuitenkin enemmän käyttömukavuutta.

WVGA (800x480) on ominaista vanhoille kannettaville tietokoneille ja uuden sukupolven minitaulutietokoneille. WSVGA - ultramobiilit kannettavat tietokoneet, joiden näyttö on 10,1'' (1024x600-resoluutiota näkee useammin).

WXGA (1280x800) - tämä resoluutio on ominaista lähinnä 12,1'', 13,3'', 14,1'' näytöille, joiden sivujen suhde on 16:9 .

HD 1366x768 ja 1600x900 on yleinen resoluutio budjetti- ja keskiluokan kannettavissa tietokoneissa.

Full HD (1920x1200) -resoluutio yhdistettynä suurikapasiteettisiin näytönohjaimiin (NVidia Quadro FX tai ATI FireGL) on tarkoitettu ammattitason 3D-mallinnustyöhön.

WUXGA (1920x1200) - erittäin laajennettu graafinen järjestely (näyttö16:10) on tarkoitettu HD-television katseluun.

Huomiota on kiinnitettävä myös näytön kontrastiin ja kirkkauteen. Näytön kirkkauden on oltava mahdollisimman suuri, jotta kannettavaa tietokonetta voidaan käyttää myös erittäin kirkkaissa valaistusolosuhteissa.

Näytön tyyppi LED Glare

Kannettavien tietokoneiden näytöt jaetaan häikäiseviin eli flossy- ja antiGlare- eli mattapintaisiin. Flossy-näytön etuna on parempi kontrasti, värit ja terävyys, joten kotikäyttäjät suosivat tämäntyyppistä näyttöä. Tämän näytön haittapuolena on häikäisy, joka häiritsee kuvan näkemistä kirkkaassa valaistuksessa.

AntiGlare- eli mattapintaiset näytöt ehkäisevät jossain määrin häikäisyongelmaa "hajottamalla

".

Tämäntyyppistä näyttöä käytetään yleensä yritystietokoneissa, jotka on tarkoitettu asiakirjojen ja kirjanpitojärjestelmien käsittelyyn.

Näyttöpaneelin tyyppi : OLED
Kosketusnäyttö Ei ole
Käyttämätön
Perustiedot
Malli : ASUS VivoBook S 15 OLED S5507QA
Sarja : ASUS VivoBook S
Väri : Hopea
Käytä : Home/Business
Paino 1.42 kg
Paino määrittää kannettavan tietokoneen liikkuvuusluokan. Tavallisten kannettavien tietokoneiden luokassa paino vaihtelee 2 ja 3 kilon välillä. Jos haluat tietokoneen, jota voi kuljettaa mukana mahdollisimman helposti, sinun kannattaa valita kannettava tietokone, joka kuuluu luokkaan mobile (1,2-2,0 kg.) tai ultra mobile (1,2 kg tai vähemmän).
Prosessorin parametrit
CPU-malli Snapdragon X Elite X1E-78-100

Suorittimen kellotaajuus on toiminnan nopeuden indikaattori. Suoritin, jonka kellotaajuus on korkeampi, on nopeampi kuin suoritin, jolla on vastaavat muut tekniset tunnusluvut. Kahden tai useamman ytimen suorittimien kellotaajuus ilmoitetaan kunkin ytimen osalta, joten suoritinten suorituskykyä verrattaessa suorittimen, jonka kellotaajuus on 2 GHz ja jossa on yksi ydin, katsotaan olevan tehottomampi kuin toisen suorittimen, jolla on sama kellotaajuus ja useita ytimiä.

CPU:n välimuisti on kannettavan tietokoneen suorittimeen sisäänrakennettu muistitilavuus, joka on ratkaiseva nopean toiminnan indikaattori. Suoritin, jossa on suurempi välimuisti, on nopeampi kuin muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan vastaava suoritin.

CPU-tyyppi kertoo, mikä on kannettavan tietokoneen perustan muodostavan suorittimen valmistaja ja malli. TopPC.fi suosittelee vaativille käyttäjille kannettavaa tietokonetta, jossa on Intel i3 -suoritin.

CPU-ytimet 12

Tämä indeksi määrittää tietokoneen suorittimen ytimien määrän. Kukin ydin on kuin erillinen suoritin, joka pystyy käyttämään eri sovelluksia erikseen. Jos ytimiä on useita, tietokoneen käyttöjärjestelmä voi jakaa kuorman tasaisesti ytimien kesken, jolloin tietokoneen käyttäjä voi esimerkiksi kuunnella musiikkia, selata Internetiä ja ladata tiedostoja samanaikaisesti.

Suoritinytimen ydinkello 3.40 GHz

Prosessorin kellotaajuus on yksi prosessorin suorituskyvyn tärkeimmistä kriteereistä. Tämä indeksi määrittää, kuinka monta operaatiota kukin suorittimen ydin voi suorittaa sekunnissa. Mitä korkeampi suorittimen kellotaajuus on, sitä nopeammin tietokone suorittaa tietyt laskentatehtävät.

CPU TurboBoost -taajuus 3.40 GHz
Suorittimen kyky lisätä yhden tai useamman ytimen suorituskykyä (kellotaajuutta) muiden ytimien valmiustilan vuoksi. Tämä toiminto kytkeytyy päälle vain silloin, kun tietokone tarvitsee lisäkapasiteettia "push".
Prosessorin säikeet 12 Threads

HyperThreading on tietokoneen suorittimen kyky käsitellä useita tietovirtoja kussakin ytimessä. Kaksiytimisessä suorittimessa HyperThreading on 4, ja se tarkoittaa, että tämä kaksiytiminen suoritin voi hoitaa tiettyjä tehtäviä samalla laadulla kuin neliytiminen suoritin.

CPU-välimuisti Ei määritelty

CPU:n välimuisti on paikka, johon CPU tallentaa (puskuroi) lyhytaikaista käsittelyä varten tarkoitetut tiedot. Välimuistin tilavuus on tärkeä tekijä, kun määritetään suorittimen nopeaa toimintaa ja siten myös tietokoneen yleistä nopeaa toimintaa. Suurempi välimuistin tilavuus tarkoittaa nopeampaa toimintaa.

Satunnaiskäyttömuisti (RAM)
RAM 32 GB

RAM-muisti on lyhytaikainen tietovarasto. Tämä komponentti määrittää toimintanopeuden:

 • mahdollistaa tietokoneen suorittimen nopean pääsyn tietoihin, joita on käsiteltävä ja joita avattu tietokoneen sovellus käyttää;
 • sovelluksen avaamisen hetkellä sovellus tallentuu sen mikrosiruihin, joten muistin kapasiteetti määrittää, kuinka monta sovellusta tietokone voi käyttää samanaikaisesti ja kuinka suurella tietomäärällä (kuvat, tekstit, verkkosivut) voit toimia kerralla.

Piirisarjojen tiheän sijoittelun ansiosta kannettavien tietokoneiden RAM-muistilla on samat ominaisuudet kuin pöytätietokoneiden RAM-muistilla. TopPC.fi suosittelee käyttämään 3 Gt:n tai sitä suurempaa RAM-muistikapasiteettia yleiseen käyttöön.

RAM-tyyppi LPDDR5X

Tämä kriteeri määrittää tietokoneen käyttämän RAM-muistin tyypin,m ja siitä on hyötyä, jos haluat ostaa lisämuistimoduulin tietokoneen oston yhteydessä tai päivittää nykyistä RAM-kapasiteettia tulevaisuudessa.

Uusin muistityyppi on DDR3. DDR2 edustaa vastaavasti vanhempaa sukupolvea.

RAM-tyyppi 8448 MHz
RAM-muistin nopea toiminta ja päivitysmahdollisuudet määräytyvät indeksin eli RAM-muistin tyypin mukaan. TopPC.fi suosittelee ostamaan kannettavan tietokoneen, jossa on DDRIII-tyyppinen RAM-muisti.
Ilmaiset ram-kolikkopelit Ei ole
Vapaat muistipaikat kertovat kannettavan tietokoneen päivitysmahdollisuuksista ja määrittävät, kuinka monta lisämuistimoduulia kannettavaan tietokoneeseen voidaan lisätä. RAM-muistin päivitysmahdollisuudet riippuvat myös RAM-muistin tyypistä sekä tietokoneen perusasetuksiin sisältyvän Mb:n määrästä.
Suurin RAM-muistin päivitysvaihtoehto 32 GB

Suurin RAM-muisti on kannettavan tietokoneen päivitysmahdollisuuksien indikaattori, joka määrittää, kuinka monta Mt RAM-muistia * tämä kannettavan tietokoneen malli tukee.

*Muistin päivitysmahdollisuudet riippuvat käytettävissä olevien vapaiden muistipaikkojen määrästä ja tietokoneen peruskokoonpanossa olevan Mb-muistin määrästä.

Kiintolevy
SSD 1 TB

SSDeli Solid State Drive on nykyaikainen tallennuslaite, jossa ei ole kiintolevyistä (HDD) poiketen liikkuvia osia ja joka tallentaa kaiken tiedon NAND-muistisiruille. Tämän vuoksi SSD-levyt ovat paljon luotettavampia, sillä ne kestävät iskuja, tärinää ja lämpötilan muutoksia paljon paremmin. Tärkein etu on suuri tiedonsiirtonopeus ja pieni käyttöaika. Tällä hetkellä SATA 3 -portilla varustetut SSD-asemat tuottavat keskimäärin 500 Mt/s tiedonsiirtonopeuden. Joidenkin M.2- tai PCI-Express-portteja käyttävien asemien tiedonsiirtonopeus

on kuitenkin jopa

2000 MB/s.

KIINTOLEVY Nav

Kiintolevy on kannettavan tietokoneen osa, johon tallennetaan käyttöjärjestelmä, sovellukset ja tiedostot. Sen koko määrittää, kuinka monta sovellusta ja tiedostoa sinne voidaan tallentaa. Kiintolevyn kapasiteetti mitataan gigatavuina (Gb).

Kun valitset kiintolevyn kapasiteettia, sinun on otettava huomioon, mitä aiot tallentaa sinne lähitulevaisuudessa. Tietomäärä tulee todennäköisesti kasvamaan ja uudet teknologiat vaativat suurempaa muistikapasiteettia.

Näytönohjain
Videokortin valmistaja : Qualcomm
Videokortin suorituskyky : Dynaaminen (käyttää RAM-muistia)
Näytönohjaimen malli Qualcomm Hexagon NPU

Näytönohjain on laite, joka näyttää tietoja kannettavan tietokoneen näytöllä. Tämä parametri ilmoittaa kannettavaan tietokoneeseen integroidun näytönohjaimen mallin ja valmistajan. Voit kuitenkin unohtaa visuaalisesti vaikuttavat ja 3D-grafiikalla varustetut ampumis- tai ajopelit, koska kyseessä on integroitu näytönohjain. Integroitu näytönohjain käyttää yleensä murto-osan kannettavan tietokoneen perusmuistista.

Toimisto- ja opiskelukäyttöön Dateks suosittelee ostamaan kannettavan tietokoneen, jossa on Intel HD Graphics -näytönohjain.

3D-pelien pelaamiseen ja grafiikkasovellusten käyttämiseen suosittelemme ostamaan kannettavan tietokoneen, jossa on ATI Radeon-, Intel HD- tai Nvidia GeForce -sarjan näytönohjain. Jos 3D-mallinnus on pääasiallinen käyttötapa - AutoCAD, Maya, 3DMAX - suosittelemme ostamaan kannettavan tietokoneen, jossa on Nvidia Quadro- tai AMD FirePro -näytönohjain.

Parametri "näytönohjaimen muisti" ilmoittaa, käyttääkö näytönohjain toimintojensa suorittamiseen murto-osaa kannettavan tietokoneen RAM-muistista vai onko näytönohjaimella omaa muistia tietty määrä Mt.

Käyttöjärjestelmä
Sisäinen käyttöjärjestelmä Windows 11 Home

Ilmaisin "käyttöjärjestelmä" määrittää, mikä laillinen käyttöjärjestelmälisenssi sisältyy tietokoneeseen. Käyttöjärjestelmälisenssi takaa tietokoneen käyttöjärjestelmän laillisen käytön, josta on todisteena laillinen asiakirja - Aito-tarra kannettavan tietokoneen kotelossa.

OEM tarkoittaa, että ostat tietokoneen, jonka mukana on käyttöjärjestelmä, ja käytät tätä käyttöjärjestelmää tietokoneessa, jonka kotelossa on vastaava Genuine-lisenssitarra. OEM-lisenssin hinta on paljon alhaisempi kuin tavallisen vähittäislisenssin hinta, joka sinun on maksettava, jos haluat ostaa ohjelmiston tietokoneen ostamisen jälkeen.

TopPC.fi suosittelee ostamaan kannettavan tietokoneen, jossa on MS Windows 7 OEM-käyttöjärjestelmä.

Microsoft® Windows® 7 -käyttöjärjestelmä on turvallinen ja helppokäyttöinen. Päivittäiset tehtävät voidaan suorittaa ja selata vähemmillä klikkauksilla, tehtävät voidaan suorittaa paremmin, se on nopea, turvallinen ja luotettava. Windows 7:n avulla löydät kannettavan tietokoneesi uudet mahdollisuudet.

Windows® 7 Home Premium - avaa uskomattomat viihdemahdollisuudet, joita kannettava tietokoneesi tarjoaa, voit katsella suosikkiohjelmiasi, nauttia valokuvista, elokuvista tai musiikkikokoelmasta.

Windows® 7 Professional - tarjoaa kaiken tarvittavan työhön ja kotiin.

Windows® 7 Ultimate - on luotu ihmisille, jotka haluavat saada kaiken. Siinä yhdistyvät sekä Home Premium -viihdeominaisuudet että ammattilaisille tarkoitetut liiketoimintaominaisuudet, jotka lisäävät turvallisuutta ja joustavuutta, mikä helpottaa työskentelyä useilla kielillä.

*Kannettavien tietokoneiden käyttöjärjestelmä on osittain asennettu, mikä tarkoittaa, että kun tietokone kytketään päälle, käyttäjän on syötettävä kirjautumistiedot. Kun tiedot on syötetty, käyttöjärjestelmän asennusprosessi päättyy automaattisesti. Tämä prosessi voi kestää jopa 1 tunnin. Tänä aikana kannettavan tietokoneen on pysyttävä päällä ja se on kytkettävä jatkuvaan virtalähteeseen.

Satamat ja laitteet
Linjaulostulo Ja

Jos haluat liittää tietokoneeseen kannettavat kuulokkeet tai erilliset, tehokkaammat kaiuttimet, sinun kannattaa ehdottomasti etsiä tietokone, jossa on liitäntäpaikka kuulokkeille.

Jos

et tee valintaasi heti, joudut myöhemmin ostamaan ulkoisen äänikortin, joka on lisäkustannus eikä useinkaan kovin kätevä ratkaisu.

Mikrofoni sisään Combo

Tämä indeksi määrittää, onko kannettavassa tietokoneessa 1,8 tuuman minijakki-stereoliitin klassisten kuulokkeiden tai tietokoneen kaiuttimien liittämistä varten.

Jos

tätä liitäntää ei ole saatavilla, on ostettava USB-äänikortti näiden laitteiden liittämistä varten, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia ja haittaa.

USB Type-A 2.0 -portit 0

USB 2.0 on tietokoneen oheislaitteiden suosituin liitäntäpaikka. Tämän liitäntäpaikan ansiosta tietokoneeseen voidaan liittää hiiriä, näppäimistöjä, webkameroita, tulostimia, USB-muisteja, ulkoisia kiintolevyjä ja lukuisia muita laitteita.

Mitä

enemmän USB2.0-portteja on käytettävissä, sitä parempi.

Portit USB Type-A 3.0 2

USB 3.0 on uusin ja nopein USB-standardi, jonka avulla voidaan liittää kaikki edellisen USB2.0-sukupolven ja uuden USB3.0-sukupolven laitteet.

Tämän liitännän todellinen etu näkyy, kun USB3.0 ulkoinen USB3.0-kiintolevy tai USB3.0-muisti liitetään USB3.0-liittimeen. Tämän ratkaisun toimintanopeus voi ylittää edeltävän USB2.0-standardin moninkertaisesti ja jopa nykyisen nopeusennätyksen haltijan - FireWire-yhteyden.

LAN-portti (RJ-45) Ei

LAN-eli Ethernet-portin avulla voit liittää tietokoneen reitittimeen, modeemiin tai kytkimeen internet-yhteyttä varten. Koska langattomat Internet-yhteydet eli Wi-Fi ovat nykyään yhä suositumpia, kannettavien tietokoneiden valmistajat ovat hiljalleen luopumassa tämän portin tarjoamisesta tuotteissaan. Jos sinulla ei ole langatonta reititintä tai haluat käyttää optisen internetin maksiminopeutta, varmista, että tietokoneessasi on LAN- tai RJ45-liitäntä.

D-SUB Ei ole

D-SUB on monitorien, projektorien ja muiden ulkoisten videolaitteiden klassinen (analoginen) liitäntäpistoke. Tämä standardi on vähitellen häviämässä markkinoilta ja jättää tilaa paljon laadukkaammille HDMI- tai DisplayPort (digitallajiem) -liittimille.

USB Type-C -portti : 2
Portit Mini DisplayPort Ei ole

DisplayPort-digitaaliyhteys kuvan ja äänen siirtämiseen yhdellä johdolla korkealaatuisena. Toisin kuin HDMI-liitäntä, tämä liitäntä mahdollistaa useiden ulkoisten näyttöjen kytkemisen tietokoneeseen yhdellä liittimellä.

Ennen kannettavan tietokoneen ostamista DisplayPort-liitännällä sinun on tarkistettava, onko näytössäsi tai televisiossasi käytettävissä DisplayPort-liitin.

HDMI Ja

HDMI on digitaalisen kuvan ja äänen siirtostandardi, jonka avulla HDMI:tä tukeva televisio, näyttö tai projektori voidaan liittää tietokoneeseen HDMI-kaapelilla.

Kortinlukija microSD

Tämän laitteen avulla voit kopioida valokuvia digitaalikameroiden muistikorteilta ilman kameran kytkemistä.

Sinun tarvitsee vain

asettaa kyseinen kortti kortinlukijaan, ja sen koko sisältö on käytettävissä tietokoneessa samalla hetkellä.

Kortteja on erityyppisiä (SD, MMC, xD, MS Pro jne.), joten sinun on tarkistettava, tukeeko valittu kortinlukija haluttua korttityyppiä.

WebCam Ja
Videokuvan siirron avulla webkamera mahdollistaa viestinnän Skypen kautta, videokonferensseihin osallistumisen sekä Internetin tarjoamien laajojen mahdollisuuksien hyödyntämisen.
Langattomat yhteydet
WWAN Ei ole
Käyttämätön
Bluetooth Ja

Bluetooth-yhteys mahdollistaa turvallisen langattoman tiedonsiirron eri laitteiden välillä (jopa 150 metrin etäisyydellä). Näin kannettava tietokone voi muodostaa yhteyden matkapuhelimeen, toiseen kannettavaan tietokoneeseen, kämmenmikroon ja muihin Bluetooth-laitteisiin ilman johtoja Mp3-musiikin, valokuvien ja asiakirjojen vaihtoa varten. Voit käyttää bluetoothia langattomien kuulokkeiden yhdistämiseen mikrofoniin, hiireen, näppäimistöön, tulostimeen ja muihin bluetooth-yhteyttä tukeviin laitteisiin.

Esimerkkejä Bluetooth-tekniikan käytöstä:

- tiedostojen siirto tietokoneiden välillä tai tietokoneen ja toisen laitteen välillä;

- tulostaminen Bluetooth-toiminnolla varustetulla langattomalla tulostimella;

- Bluetoothilla varustetun näppäimistön tai hiiren käyttö, musiikin kuuntelu langattomilla kuulokkeilla;

- henkilökohtaisen digitaalisen avustajan (PDA) synkronointi tietokoneen tai muun laitteen kanssa;

- langaton yhteys Internetiin matkapuhelimen tai modeemipalvelimen kautta;

- yhteys henkilökohtaiseen bluetooth-verkkoon (PAN - tämä tekniikka mahdollistaa ethernet-verkon muodostamisen langattomilla yhteyksillä kannettavien tietokoneiden, matkapuhelinten ja käsilaitteiden välille).

*Yhteyden muodostaminen kannettavaan tietokoneeseen bluetooth-yhteyden avulla edellyttää, että kaikki liitettävät laitteet tukevat bluetooth-yhteyttä.

Wi-Fi Wi-Fi 7 (802.11be)

Langaton on langaton verkkoyhteys, jonka kautta tietokone liitetään reitittimeen tai tukiasemaan. Nykyään suosituin on 802.11 B/G/N -yhteys, jolla on suurin nopeus (150-300 Mb/s) ja korkein tietoturva.

802.11 B/G -

yhteyden

kautta on

myös mahdollista muodostaa yhteys lähes kaikkiin verkkoihin, mutta N-tyypin verkkoyhteyksien enimmäisnopeus on 54 Mb/s. Tämän lisäksi on mahdollista muodostaa yhteys lähes kaikkiin verkkoihin.

Näppäimistö
Näppäimistön kieli ENG

Kumpi näppäimistö kannattaa valita - englanti vai englanti/venäjä - tämä valinta riippuu tarpeistasi ja kielestä, jota käytät päivittäin. Näppäimistön näppäinten sijoittelun tulisi olla mahdollisimman lähellä pöytätietokoneiden näppäimistön versiota.

Tällä hetkellä lähes kaikki kannettavat tietokoneet on varustettu täysikokoisella näppäimistöllä (jossa on erillinen numeronäppäimistö). Toimintonäppäimet on sijoitettava järkevästi, jotta niihin ei tarvitse tottua etsimällä niitä näppäimistön epätavallisista nurkista.

Trackpoint on pienikokoinen kursorivipu, joka on sijoitettu suoraan näppäimistön näppäinten keskelle. Se voi olla erittäin kätevä, koska käsiä ei tarvitse ottaa pois näppäimistöltä, kuten kosketuslevyn tapauksessa. Tämä toiminto on ominaista monille Lenovo ThinkPad -sarjan kannettaville tietokoneille.

Numpad Ja

Tämä parametri määrittää, onko kannettavan tietokoneen näppäimistössä erillinen numeronäppäimistö. Jos joudut työskentelemään paljon numeroiden ja lukujen kanssa, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa, onko valitussa tietokoneessa numeronäppäimistö.

Näppäimistön valaistus : 1-vyöhyke RGB
Akku
Akku 70 Wh

Akkuaika ilmoittaa, kuinka kauan kannettava tietokone pystyy toimimaan sen jälkeen, kun se on irrotettu sähköverkosta, kun akku on ladattu täyteen.

Akkuaika riippuu kokoonpanosta, suoritetuista toiminnoista ja muista tekijöistä. Tämä indikaattori perustuu yleensä testituloksiin. Nykyaikaisiin kannettaviin tietokoneisiin sisäänrakennetut litiumakut tarjoavat yleensä 3-5 tunnin toiminta-ajan, ja tämä aika riippuu tietokoneen käytöstä ja kokoonpanosta. Akun enimmäiskapasiteetti lyhentää kannettavan tietokoneen käyttöaikaa. Nykyisin tietokoneissa käytetään litiumparistoja, ja ne ovat korvanneet nikkeliparistot. On otettava huomioon, että kannettavien tietokoneiden akkujen käyttöikä on rajallinen. Kapasiteetti vähenee ajan myötä, ja akku on vaihdettava.

*Akun käyttöaika voi lyhentyä riippuen kannettavan tietokoneen kuormituksesta sinä aikana, kun akkua käytetään tietokoneen virtalähteenä.

Microsoft (Office) 365 -tilaus 1 vuodeksi
Kantolaukku
Toimisto-ohjelmisto
Virustorjuntaohjelmisto
Hiiri
Kuulokkeet
Puhujat
Ulkoinen kiintolevy
USB-muistitikku
Yksityiskohtaisempi erittely
Category - Root/Laptops | Tablets/Laptops
Eans - 4711387637555
Name - ASUS Vivobook S 15 OLED S5507QA-MA049W - Snapdragon X Elite X1E-78-10 | 15,6" | 2,8k | 120Hz | 32GB | 1TB | Win11H | Srebrny | AI
Producer - Asus
ProducerCode - 90NB14Q2-M00400
ShortDescription - Snapdragon Elite78100|OLED:15,6"2,8k|R32|1|W11
1 441,83 €
Asus VivoBook S 15 OLED S5507QA-MA049W Cool Silver, 15.6" 2.8K OLED 120Hz, Snapdragon X Elite X1E-78-100, 32GB, 1TB SSD, Windows 11 Home
Intel technology provider Platinum 2020
Kaikki luokat