Sapphire Radeon RX 7700XT, 12GB GDDR6, PURE FS2 Edition + Frostpunk 2 Deluxe Edition Game Code

Kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta, ja tuotteessa voi olla lisävarusteita ja osia, joita ei toimiteta varsinaisen tuotteen mukana.
ID: 1118815 Tuotekoodi: 11335-08-50G
Voidaan tilata 105 yksiköt Saatavuus: 14 päivää tilauksen hyväksymisestä
Takuu: 2 vuotta (Yritysten takuu 1 vuosi)
481,31 €
Tärkeimmät tuoteparametrit Kaikki parametrit
  • GPU-malli: Radeon RX 7700 XT
  • GPU-ytimen taajuus: 2584 MHz
  • Pistorasiat: 2x 8-pin
  • RAM: 12 GB
  • Muistin tyyppi: GDDR6
  • Jäähdytys: High-End Cooler
Perustiedot
GPU-vihjeitä Radeon
GPU tai näytönohjaimen prosessori. Tämä parametri määrittää, onko näytönohjaimen malli AMD Radeon tai FirePro, NVIDIA GeForce tai Quadro.
GPU-sarja : Sapphire Pure
GPU-malli Radeon RX 7700 XT

Tämä on näytönohjaimen tärkein suorituskykyindikaattori, koska se osoittaa kortin mallin. Saman mallin korttien suorituskyky on hyvin samanlainen ja yleensä hyvin erilainen kuin toisen mallin korttien.

Suurin ero on valmistaja. NVidia valmistaa GeForce-sarjan kortteja ja AMD Radeon-sarjan kortteja. Molempien sarjojen välillä on huomattavia eroja, GeForce-korteilla on menestyksekkäämmät (vakaammat) ajurit, jotka parantavat näiden korttien yhteensopivuutta pelien ja käyttöjärjestelmien kanssa vähentäen kuvavirheitä (artefaktia) ja "roikkumistapauksia" minimiin. Radeon-kortit ovat yleensä halvempia ja kuluttavat vähemmän energiaa (ne ovat teknisesti ylivoimaisia), mutta ajureiden ja pelien tuen kanssa saattaa esiintyä ongelmia.

Valinta Radeon- tai GeForce-sarjan välillä on mieltymyskysymys, joka on samanlainen kuin valinta AMD- tai Intel-suorittimen välillä, eikä aina ole 100-prosenttisesti rationaalisia perusteluja, joten suosittelemme perustamaan valintakriteerisi vain peleihin, joita haluat pelata lähitulevaisuudessa, ja etsimään YouTubesta videoarvostelun (näytönohjainmalli + pelin otsikko), joka osoittaa tarkalleen, miten kyseinen kortti käsittelee kyseistä peliä. Tulos on ilmeinen ja yleensä melko lähellä sitä, mitä saat, kun ostat kyseisen tai vastaavan mallin kortin.

Helpottaaksemme asiakkaidemme valintaa TopPC.fi on merkinnyt vihreällä rastilla "suositellaan" ne näytönohjaimet (mallit), jotka ovat paras valinta kaikkien uusimpien pelien pelaamiseen kohtuullisella laatutasolla.

GPU-ytimen taajuus 2584 MHz
GPU-nopeus eli grafiikkapiirin nopeus (MHz) ilmoittaa kellotaajuuden, jolla näytönohjaimen tärkein komponentti eli videoprosessori toimii. Mitä suurempi taajuusmuuttajan nopeus on, sitä tehokkaampi näytönohjain on. Näytönohjaimen suorituskykyyn vaikuttavat myös muistin määrä, tyyppi, bitit ja asemamalli, joten muiden komponenttien kapasiteetin yhteensopivuus on syytä tarkistaa ostaessasi tehokkaalla asemalla varustetun näytönohjaimen.
Tuulettimien määrä : 3
Pituus (mm) : 320
Stream-prosessorit / CUDA-ytimet : 3456
PCI-E-versio : 4.0 x16
Virrankulutus (TDP) : 240 W
Virtalähteen vähimmäisteho : 700 W
Pistorasiat : 2x 8-pin
Satunnaiskäyttömuisti (RAM)
RAM 12 GB

Näytönohjaimen RAM-kapasiteetti. Tämä on tärkeä parametri, jos haluat pelata korkean resoluution pelejä tai työskennellä korkean resoluution näytöllä. Suurempi muistikapasiteetti tarkoittaa parempaa suorituskykyä ja tukea korkeammalle resoluutiolle.

Tällä hetkellä 1 Gt on videomuistin optimaalinen kapasiteetti.

Muistin tyyppi GDDR6
Näytönohjaimen RAM-muistin tyyppi määrittää näytönohjaimen toimintanopeuden. Tällä hetkellä saatavilla olevissa näytönohjaimissa on DDRII-, GDDRIII- tai GDDR4-muisti. GDDR4-muisti on nopein muistityyppi.
Muistin tyyppi : 18000 MHz
Väylän leveys 192 bit

Näytönohjaimen RAM-muistin bittien määrä määrittää, kuinka paljon tietoa näytönohjaimen muisti voi käsitellä yhden kellojakson aikana. Suurempi bittimäärä osoittaa näytönohjaimen suurempaa suorituskykyä.

Toiminnallisuus
Jäähdytys High-End Cooler
Jäähdytystapoja on kaksi: jäähdytin ja tuuletin. Patteripohjainen jäähdytys on toteutettu ilman liikkuvia osia (tuuletin), joten näytönohjain ei aiheuta melua. Tuulettimeen perustuva jäähdytys on tehokkaampi, mutta näytönohjaimesta lähtee kuitenkin jonkin verran melua tietokoneen käytön aikana.
Valaistus : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) -tuki : Ei
VR (virtuaalitodellisuus) valmis : Onko
Low Profile -tuki : Osoitteesta
Satamat ja laitteet
HDMI-portti 2

HDMI on digitaalisen kuvan ja äänen siirtostandardi, jonka avulla HDMI:tä tukeva televisio, näyttö tai projektori voidaan liittää tietokoneeseen HDMI-kaapelilla.

DisplayPort 2

DisplayPort-digitaaliyhteys kuvan ja äänen siirtämiseen yhdellä johdolla korkealaatuisella tasolla. Toisin kuin HDMI-liitäntä, tämä liitäntä mahdollistaa useiden ulkoisten näyttöjen liittämisen tietokoneeseen yhden liittimen kautta.

DVI-D-portti : 0
DVI-I-portti : 0
D-SUB 0

D-SUB on monitorien, projektorien ja muiden ulkoisten videolaitteiden klassinen (analoginen) liitäntäpistoke. Tämä standardi on vähitellen häviämässä markkinoilta ja jättää tilaa paljon laadukkaammille HDMI- tai DisplayPort (digitallajiem) -liittimille.

Näyttöjen enimmäismäärä : 4
Yksityiskohtaisempi erittely
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - AMD PCI-Express Grafikkarten
EAN - 4895106295421
Gross Weight Kg - 1,2
Manufacturer - Sapphire
Manufacturer Code - 11335-08-50G
Manufacturer Name - Sapphire
MPN - 11335-08-50G
Name - RX 7700 XT 12GB Sapphire Pure Radeon Frostpunk 2 Edition GDDR6 3 Fan
Short description - Sapphire VGA 12GB RX7700XT PURE GAMING Frostpunk Edition 2xHDMI/2xDP PURE AMD RADEON RX 7700 XT FROSTPUNK 2 EDITION
Weight - 1.86
481,31 €
Sapphire Radeon RX 7700XT, 12GB GDDR6, PURE FS2 Edition + Frostpunk 2 Deluxe Edition Game Code
Intel technology provider Platinum 2020
Kaikki luokat